Pañella: “És una contrareforma ideològica més pròpia del ‘Movimiento’ que d’un estat plurinacional i democràtic”

  • El diputat de Compromís a les Corts Valencianes critica la nova llei d’Educació i denuncia l’estat dels centres educatius públics del municipi a la Vall d’Uixó

El diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Josep Maria Pañella ha criticat durament la nova llei d’Educació impulsada pel Govern Central i ha denunciat l’estat dels centres educatius públics de La Vall d’Uixó durant la xerrada que ha realitzat al centre social Les Llimeres de La Vall aquesta setmana.

Pañella ha comentat que aquesta nova mesura legislativa suposa “un retrocés a les lleis pre-constitucionals, ja que ha sigut plantetjada sense cap tipus de debat, trencant tots els consensos, i ha humiliat la diversitat nacional de l’Estat.”

“És una contrareforma ideològica més pròpia del “Movimiento” que d’un estat plurinacional i democràtic”, ha sentenciat el diputat.

Així mateix, el secretari local i portaveu de Compromís, Jordi Julià, ha aprofitat per a comentar la “vergonya” que suposa la tardança de la Conselleria d’Educació en trobar sol·lució al lamentable estat del col·legis públics de La Vall d’Uixó i, fins  i tot, contestar a les demandes que els centres han realitzat en nombroses ocasions.

jm pañella la vall d'uixo

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *