Militants dels partits adherits a Compromís i persones adherides a la cooperativa política es reuneixen al Centre Social de les Llimeres i funden la plataforma política a la Vall d’Uixó.

Dissabte a les 17:00 el Centre Social de les Llimeres, a la Vall d’Uixó, va acollir l’acte constituent de Coalició Compromís a la Vall d’Uixó. Compromís es troba immers en ple procés organitzatiu, després de l’èxit electoral de les darreres escomeses electorals i dels esperançadors escenaris que dibuixen les enquestes per al valencianisme d’esquerres la coalició comença a organitzar-se a nivell nacional, comarcal i local.

 

És en el marc local on s’emmarca l’acte de dissabte, on Compromís féu gala una volta més de la seua unitat dins la diversitat. Persones de diferents procedències, fóra afiliades a un partit o adherides a Compromís, acordaren qüestions com la tria de membres de l’executiva local o la selecció d’un representant de la localitat al Consell General de Compromís.

 

Les decisions foren preses per unanimitat, i l’executiva local tindrà un total d’onze seients. Jordi Julià serà el portaveu i secretari local, i Fernando Daròs serà el secretari d’organització. Compromís, que ja porta realitzant un treball continu al poble de la Vall (en les darreres dues setmanes portaren a Corts Valencianes qüestions relatives a l’estat dels centres educatius de la Vall i ho presentaren en un acte públic, a més d’haver denunciat l’estat d’abandó dels PAIs que han destruït el paisatge valler) s’afronta a un escenari il·lusionant. “Per primera volta s’observa la possibilitat, que cada volta és més una constatació que hi haurà canvi polític” ha assenyalat el portaveu Jordi Julià. Julià ha reclamat el paper central que Compromís ocupa en el canvi ja que “Compromís és la plataforma ciutadana que agrupa esforços entorn al valencianisme i l’esquerra des de la serenitat que dóna ser la força política més gran després del binomi PP-PSOE amb la diferència que no té ni un sol imputat a les seues files”.

 

Cal recordar que Compromís governa ja desenes d’ajuntaments i que la seua presència a nivell municipal quasi triplica la de la següent força. Julià ha conclòs recordant la vocació de ser útil per al poble de Compromís: “amb estes cartes damunt la taula ens presentem al poble de la Vall i no només li demanem que confie en nosaltres per a millorar les coses, sinó que ens oferim a portar les seues propostes a Corts Valencianes o al Congrés dels Diputats com ja hem fet amb diverses preguntes de vallers i valleres a la pàgina de la coalició que recull les inquietuds de les persones, volemsaber.com”.

 

 

La relació completa de l’executiva és:

 

Portaveu i secretari local: Jordi Julià

Secretari d’organització: Fernando Daròs

Secretari de finances: Ximo Beltran

Secretari de comunicació: Luis Óscar Garcia

Secretari de participació ciutadana: Omar Olmos

Secretari de sostenibilitat: Rubén Sánchez

Secretària de moviments socials: Mª José Carvajal

Secretari d’implantació: Josep Antoni Nebot

Secretari de política municipal: Natxo Marco

Secretari de canvi de model productiu: José López

Representant de Joves de Compromís: Mario López

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *