JOVES DE COMPROMÍS PER LA VALL CRITIQUEN LA NEGATIVA DE SANFÉLIX A CONSTITUIR EL CONSELL LOCAL DE LA JOVENTUT

El representant de Joves de Compromís per la Vall, Rubén Sánchez, ha criticat hui les declaracions del regidor de joventut, Alberto Sanfélix, sobre la negativa a constituir el Consell Local de la Joventut. “Torna la democràcia orgànica” ha manifestat Rubén Sánchez, qui ha afirmat ser incapaç de donar crédit a “com en el segle XXI veiem declaracions de gent jove recolzant actituds típiques de la dictadura. Durant la dictadura el govern deia que hi havia una democràcia orgànica que no necessitava ni de vots ni de representants. Negar-se a constituir el Consell Local de la Joventut és això mateix”.

Cal assenyalar que el Consell Local de la Joventut va existir en el passat en la Vall. Era una entitat que d’una manera no partidista representava joves de totes les associacions locals de la Vall. Era el punt d’encontre de la societat jove, inclosos els diferents partits polítics. Era una manera de portar la veu dels joves, més enllà de diferències ideològiques, a les institucions i també al poble. “Lamentablement tot açò de moment no tornarà” ha afegit Sánchez, en opinió de qui “està clar que el PP té por de la democràcia. Textualment Alberto Sanfélix ha dit que no vol escoltar als joves. Ell, com a regidor de Joventut ha d’escoltar als Joves. Als Joves que estan a l’atur al no poder ser col·locats a dit. Als joves que malgrat la seua joventut ja saben el que és treballar pels seus mèrits i el que és el difícil món laboral hui en dia. Als joves que poden aportar distintes visions del món i dels problemes, noves idees i nous pensaments. Tancar la porta a les idees d’altres és autoritarisme. És l’últim que necessitem”.

Des de Joves de Compromís es demana a l’Ajuntament que complisca amb el seu nom, que ajunte ciutadans més enllà d’idees polítiques i que comence fent-ho unint els diferents grups de joves en un Consell Local de la Joventut. Pluralitat és democràcia. Democràcia és llibertat.

JOVES DE COMPROMÍS PER LA VALL CRITICAN LA NEGATIVA DE SANFÉLIX A CONSTITUIR EL CONSEJO LOCAL DE LA JUVENTUD

El representante de Joves de Compromís per la Vall, Rubén Sánchez, ha criticado hoy las declaraciones del regidor de juventud, Alberto Sanfélix, sobre la negativa a constituir el Consejo Local de la Juventud. “Vuelve la democracia orgánica” ha manifestado Rubén Sánchez, quien ha afirmado ser incapaz de dar crédito a “cómo en el siglo XXI vemos declaraciones de gente joven apoyando actitudes típicas de la dictadura. Durante la dictadura el gobierno decía que había una democracia orgánica que no necesitaba ni de votos ni de representantes. Negarse a constituir el Consejo Local de la Juventud es esto mismo”.

Hay que señalar que el Consejo Local de la Juventud existió en el pasado en la Vall. Era una entidad que de una manera no partidista representaba jóvenes de todas las asociaciones locales de la Vall. Era el punto de encuentro de la sociedad joven, incluidos los diferentes partidos políticos. Era una manera de traer la voz de los jóvenes, más allá de diferencias ideológicas, a las instituciones y también al pueblo. “Lamentablemente todo esto de momento no volverá” ha añadido Sánchez, en opinión de quien “está claro que el PP tiene miedo de la democracia. Textualmente Alberto Sanfélix ha dicho que no quiere escuchar a los jóvenes. Él, como regidor de Juventud tiene que escuchar a los jóvenes. A los jóvenes que están al paro al no poder ser colocados a dedo. A los jóvenes que a pesar de su juventud ya saben el que es trabajar por sus méritos y lo que es el difícil mundo laboral hoy en día. A los jóvenes que pueden aportar distintas visiones del mundo y de los problemas, nuevas ideas y nuevos pensamientos. Cerrar la puerta a las ideas otros es autoritarismo. Es lo último que necesitamos”.

Desde Joves de Compromís se pide en el Ayuntamiento que cumpla con su nombre, que junte ciudadanos más allá de ideas políticas y que empiezo haciéndolo uniendo los diferentes grupos de jóvenes en un Consejo Local de la Juventud. Pluralidad es democracia. Democracia es libertad.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *