COMPROMÍS ORGANITZA UNA JORNADA PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC EL 26 D’ABRIL A LA PLAÇA DEL PARC

Compromís per la Vall vol convidar a totes i tots els ciutadans vallers a visitar la Jornada per l’Ensenyament Púb_Cartell_EscolaPublicalic que realitzarà el proper dissabte 26 d’abril a la Plaça del Parc de la Vall. La jornada esta oberta a tota la gent de la Vall que vulga apropar-se i fer propostes per a millorar la situació de l’educació al nostre poble, un dels aspectes que més preocupen a la Vall per la multitud de problemes que han
sorgit com el tancament de l’Assumpció, els anys d’institut de barracons a l’Honori a l’eliminació de línies als nostres centres escolars mentre es regala terrenys a empreses privades que muntaran negocis privats amb empleats pagats amb diners públics.

Davant d’esta situació Compromís vol recollir la veu del poble de la Vall per tal de continuar portant propostes a les Corts Valencianes per millorar els nostres centres (durant esta legislatura Compromís ha preguntat a Corts pel Rosario Pérez, el Blasco Ibáñez, el Centelles, l’Assumpció, l’Eleuterio Pérez, el Benigasló, l’Honori Garcia i el Botànic Cavanilles. Les respostes de la Conselleria han estat sempre les mateixes: respostes genèriques que igual contesten els problemes d’escoles de la Vall que d’escoles d’Elx o València.

Front a esta desídia és important que els ciutadans i les ciutadanes facen sentir la seua veu, i en la línia de la campanya de Volemsaber.com (que ha portat a Corts problemàtiques de la Vall de tot tipus) des de Compromís volem recollir més idees i propostes de millora per tal que el grup de Compromís a Corts, el que presenta més propostes i més treballa des del 2007, puga defensar-les. Durant la jornada de festa hi haurà activitats pels més xiquets, com conta-contes i castells. Hi haurà representació de diputats de Compromís a les Corts Valencianes que estaran en la Plaça del Parc escoltant als vallers i les valleres que vulguen parlar amb ells.

El programa és el següent:

10 h Inauguració de l’acte i lectura d’un manifest reivindicatiu. Posada en marxa del castell unflable.
10:30h. Taller de pinta-cares pels xiquets.
11 h. Actuació del Contacontes. Tot seguit, en commemoració a l’any dedicat a l’escriptor Hans Cristian Andersen, es llegiran els contes: El professor i la puça, L’home de neu i Joan i les bajoques màgiques. A continuació, es contarà la rondalla d’Enric Valor “I queixalets també”.
12 h. Actuarà el Grup de Flamenc Infantil “Revoleo”.

Durant tota la jornada hi haurà una taula oberta on es recolliran les propostes de totes aquelles persones que desitgen fer-les constar.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *