Compromís critica la visita electoralista de Fabra a la Vall

jordicartell2015

La Vall d’Uixó. 11 de març de 2015.

El portaveu local de l’assemblea de Compromís per la Vall i candidat a l’alcaldia d’esta formació, Jordi Julià, ha criticat hui la visita que Alberto Fabra farà a la Vall en plenes festes de les Falles, en clau totalment electoralista. Després de nombrosos incompliments de la Generalitat amb la Vall, com ara la negativa a construir un hospital comarcal o un quart institut públic en la zona nord del poble, Fabra visitarà el poble de la Vall per a passejar-se entre els ninots de les falles.

El candidat de Compromís ha afirmat que “ens trobem davant l’enéssim intent del Partit Popular de la Vall de voler apropiar-se de les festes que són de tots i totes, independentment de la seua ideologia. Però esta vegada el cas és més greu. Ve a la Vall el candidat a presidència de la Generalitat Alberto Fabra. L’home en qui es personifiquen tots els incompliments del Partit Popular a la Vall”. Julià ha continuat: “la visita es pareix a la de Camps fa uns anys. Aquell home que cobra com a diputat i no va mai als plens. Aquell dels escàndols judicials. Aquell que visità un hospital de cartó a la biblioteca. Ara Fabra va a passejar-se entre els ninots de cartó que els fallers de la Vall planten amb il·lusió i que seran història en uns dies, com les promeses del Partit Popular, precioses, fantàstiques, però desaparegudes poc després. El que ens il·lusionaria a tots els vallers seria vore la seua promesa electoral de l’hospital complida, o un quart institut, públic, a la zona del Carbonaire-Toledo”.

Per a concloure, el candidat de Compromís a l’alcaldia ha assenyalat que “no entenc a què ve demanant el vot a la província de Castelló este senyor de Castelló que es presenta a les Corts per València, deshonrant la seua terra natal i considerant-la inferior a altres. I tampoc entenc com presenta un codi moral que diu que cap imputat podrà ser candidat a les llistes del Partit Popular i ara ve a la Vall a passejar-se amb un candidat imputat. Encara que la veritat, si mire la resta dels regidors del Partit Popular entenc que s’haja decidit triar a Óscar Clavell com a candidat malgrat les seues causes pendents amb la justícia provocades pel seu treball com a alcalde de la Vall. Ja hi ha prou de polititzar festes, de creure que ells són els únics que defensen les tradicions i costums del nostre poble. Eixa actitud de voler ser el poble i tractar als que tenim altres idees polítiques de traïdors és la mateixa que tenia un senyor alemany amb bigot de fa uns quants anys i no volem ni viure-la ni vore-la de nou, i menys en un alcalde que se suposa que representa a tot el món. Per sort al 24 de maig hi ha eleccions, i cal que Fabra sàpiga que no hi haurà ninots indultats i es produirà el canvi que necessita la nostra terra”.

Compromís critica la visita electoralista de Fabra a la Vall

La Vall d’Uixó. 11 de marzo de 2015.

El portavoz local de la asamblea de Compromís per la Vall y candidato a la alcaldía de esta formación, Jordi Julià, ha criticado hoy la visita que Alberto Fabra hará a la Vall en plenas fiestas de las Fallas, en clave totalmente electoralista. Después de numerosos incumplimientos de la Generalitat con la Vall, como por ejemplo la negativa a construir un hospital comarcal o un cuarto instituto público en la zona norte del pueblo, Fabra visitará el pueblo de la Vall para pasearse entre los ninots de las fallas.

El candidato de Compromís ha afirmado que “nos encontramos ante el enésimo intento del Partido Popular de la Vall de querer apropiarse de las fiestas que son de todos y todas, independientemente de su ideología. Pero esta vez el caso es más grave. Viene a la Vall el candidato a presidencia de la Generalitat Alberto Fabra. El hombre en quien se personifican todos los incumplimientos del Partido Popular a la Vall”. Julià ha continuado: “la visita se parece a la de Camps hace unos años. Aquel hombre que cobra como diputado y no va nunca a los plenos. Aquel de los escándalos judiciales. Aquel que visitó un hospital de cartón a la biblioteca. Ahora Fabra va a pasearse entre los ninots de cartón que los falleros de la Vall plantan con ilusión y que serán historia en unos días, como las promesas del Partido Popular, preciosas, fantásticas, pero desaparecidas poco después. Lo que nos ilusionaría a todos los valleros sería ver su promesa electoral del hospital cumplida, o un cuarto instituto, público, a la zona del Carbonaire-Toledo”.

Para concluir, el candidato de Compromís a la alcaldía ha señalado que “no entiendo a qué viene pidiendo el voto a la provincia de Castellón este señor de Castellón que se presenta a las Cortes por Valencia, deshonrando su tierra natal y considerándola inferior a otras. Y tampoco entiendo como presenta un código moral que dice que ningún imputado podrá ser candidato en las listas del Partido Popular y ahora viene a la Vall a pasearse con un candidato imputado. Aunque la verdad, si miro el resto de los concejales del Partido Popular entiendo que se haya decidido elegir a Óscar Clavel como candidato a pesar de sus causas pendientes con la justicia provocadas por su trabajo como alcalde de la Vall. Ya basta de politizar fiestas, de creer que ellos son los únicos que defienden las tradiciones y costumbres de nuestro pueblo. Esa actitud de querer ser el pueblo y tratar a los que tenemos otras ideas políticas de traidores es la misma que tenía un señor alemán con bigote de hace unos cuántos años y no queremos ni vivirla ni verla de nuevo, y menos en un alcalde que se supone que representa en todo el mundo. Por suerte al 24 de mayo hay elecciones, y es necesario que Fabra sepa que no habrá ninots indultados y se producirá el cambio que necesita nuestra tierra”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *