Compromís per la Vall presenta la seua llista

alfredremolar llistacompromis1 jordipresentacio2 presentacio2 presentacio3 presentacio4Dissabte el Centre Social del Carbonaire va acollir la presentació de la llista de Compromís per la Vall. La jornada va començar amb un xiquet concert del cantautor Josep Lluís Notari, i acte seguit es va presentar la llista de l’esquerra valenciana a la Vall amb la presència d’Alfred Remolar, l’alcalde de Betxí, Mònica Àlvaro, regidora a Vila-real i segona en la llista a Corts per Castelló, i Vicent Marzà, cap de llista a Corts per Compromís a Castelló.

Alfred Remolar va incidir en la capacitat real de Compromís per gestionar, i en el fet que allà on Compromís governa, aplicant el sentit comú i acabant amb els amiguismes s’aconseguix que els pobles tinguen uns comptes sanejats i es puga fer més inversió en servicis socials. Mònica Àlvaro va incidir en la posada en pràctica i amb fets del lema de Compromís “rescatem persones”, i va parlar de com els pobles amb govern de Compromís estan al capdavant dels que més invertixen en despeses socials. Tot seguit fou el torn de paraula per Vicent Marzà, que recordà que per segona legislatura consecutiva el grup de Compromís a les Corts és el més treballador, a pesar de ser el tercer en número d’escons. Marzà va defensar la importància de recolzar a Compromís per tal d’aconseguir que siga finalment Mónica Oltra, la candidata favorita dels valencians a totes les enquestes, qui siga la pròxima presidenta de la Generalitat. Vicent Marzà va demanar que es confiara en Jordi Julià a la Vall, recordant anècdotes de passejades pel nostre terme amb el candidat local i com “coneix cada racó del seu poble i terme, i quan parla és un enamorat de la Vall. Cal apostar per persones que porten la Vall al cor, perquè mai li faran mal”.

El candidat a l’alcaldia, Jordi Julià, fou l’encarregat de tancar l’acte. En un discurs en el qual va afirmar que des de la constitució de Compromís a la Vall, el 2013, el col·lectiu ha estat portant la veu del nostre poble a les Corts Valencianes, a Madrid i a Europa, i que ara tocava portar la veu del poble de la Vall als plenaris. Julià va acusar al PP d’estar més preocupat de rentar-se la cara asfaltant tot el poble que d’ajudar al 30% de persones de la Vall que volen treballar i no poden. El candidat de Compromís afirmà que no s’entén que un poble en una situació com la Vall, amb el terreny industrial de la Vall i el cultiu de regadiu que té la Vall siga considerat el més desgraciat d’Espanya. Julià va dir que mentre el PP diu que no hi ha diners regala solars a escoles privades i el nostre nou polifuncional el regala també i damunt paga 300.000 euros. En unes eleccions que es presenten mogudes Jordi Julià va sostindre que “front al PP que ens ha portat desgràcia l’aposta per canviar el nostre poble ha de ser Compromís. Treball sincer, gent honrada i centenars de càrrecs públics al darrere sense cap imputat. Front als partits que duen dècades al nostre ajuntament i front als partits-TV que no tenen propostes per a la Vall, es diuen nous i porten a gent que ja estava en política el mil·lenni passat, l’alternativa és Compromís. Compromís serà la sorpresa en estes eleccions i serà clau per a constituir un nou govern, plural i d’esquerres al nostre ajuntament. Sense majories absolutes de ningú”.

CANDIDATURA DE COMPROMÍS PER LA VALL D’UIXÓ

1. Jordi Julià Garcia – Professor de valencià a l’ensenyament secundari.
2. Fernando Daròs Arnau – Químic. Director tècnic en empresa de productes químics.
3. Verónica Micó Tormo – Professora de castellà a l’ensenyament secundari.
4. Mario López Martínez – Tècnic en gestió administrativa. Administratiu en empresa.
5. Maria Fuster Panadés – Tècnic administració i finances. Assessora laboral i jurídica.
6. Higi Daniel Garcés – Estudiant administració i direcció d’empreses.
7. Mireia Marín Melchor – Doctora en química.
8. Natxo Marco Gómez – Enginyer tècnic en disseny industrial.
9. Núria Cabos i Millan – Professora de biologia a l’ensenyament secundari.
10. Rubén Sánchez Bonillo – Encarregat de logística en empresa.
11. Anna Moreno – Tècnic en gestió administrativa.
12. Marc Falcó Pérez – Graduat en Administració i Direcció d’Empreses.
13. Esther Paulo Fuertes – Pedagoga. Coordina projectes d’inserció laboral.
14. Ramón Barrachina Abad – Professor d’educació física.
15. Rosa Maria Astasio Cavero – Treballadora social a l’administració local.
16. Gabriel Gilabert Marqués – Professor de Geografia i Història a l’ensenyament secundari.
17. Ana Vasalo Sánchez – Tècnic Superior en Indústries Alimentàries.
18. Ximo Beltran Martín – Professor de secundària i treballador al món editorial.
19. Tomàs Omar Olmos i Corral – Llicenciat en ADE. Responsable logística en gran fabricant d’automòbil.
20. Gloria Clofent Martínez – Estudiant de 2n de Batxillerat.
21. Pasqual González Coronado – Professor d’informàtica a Cicles Formatius.

Suplent 1: Vicent Cabos i Serra – Mestre de l’ensenyament públic. Jubilat.
Suplent 2: Sara Badia i Melià – Llicenciada en química.
Suplent 3: Luis Óscar García Soriano – Empresari i president de l’associació valenciana de sales de música.

COMPROMÍS PER LA VALL PRESENTA SU LISTA

El sábado el Centro Social del Carbonaire acogió la presentación de la lista de Compromís per la Vall. La jornada empezó con un pequeño concierto del cantautor Josep Lluís Notari, y acto seguido se presentó la lista de la izquierda valenciana a la Vall con la presencia de Alfred Remolar, el alcalde de Betxí, Mònica Àlvaro, concejal en Vila-real y segunda en la lista a Corts Valencianes por Castelló, y Vicent Marzà, primero de lista a Corts por Compromís en Castellón.

Alfred Remolar incidió en la capacidad real de Compromís para gestionar, y en el hecho de que allá donde Compromís gobierna, aplicando el sentido común y acabando con los amiguismos se consigue que los pueblos tengan unas cuentas saneadas y se pueda hacer más inversión en servicios sociales. Mònica Àlvaro incidió en la puesta en práctica y con hechos del lema de Compromís “rescatemos personas”, y habló de como los pueblos con gobierno de Compromís están al frente de los que más invierten en gastos sociales. A continuación fue el turno de palabra para Vicent Marzà, que recordó que por segunda legislatura consecutiva el grupo de Compromís a las Corts es el más trabajador, a pesar de ser el tercero en número de escaños. Marzà defendió la importancia de apoyar a Compromís para conseguir que sea finalmente Mónica Oltra, la candidata favorita de los valencianos en todas las encuestas, quién sea la próxima presidenta de la Generalitat. Vicent Marzà pidió que se confiara en Jordi Julià en la Vall, recordando anécdotas de marchas por nuestro término con el candidato local y cómo “conoce cada rincón de su pueblo y término, y cuando habla es un enamorado de la Vall. Hay que apostar por personas que llevan la Vall en el corazón, porque nunca le harán daño”.

El candidato a la alcaldía, Jordi Julià, fue el encargado de cerrar el acto. En un discurso en el cual afirmó que desde la constitución de Compromís en la Vall, el 2013, el colectivo ha ido llevando la voz del pueblo a las Cortes Valencianas, a Madrid y a Europa, y que ahora toca traer la voz del pueblo de la Vall a los plenarios del Ayuntamiento. Julià acusó al PP de estar más preocupado de lavarse la cara asfaltando todo el pueblo que de ayudar al 30% de personas de la Vall que quieren trabajar y no pueden. El candidato de Compromís afirmó que no se entiende que un pueblo en una situación como la Vall, con el terreno industrial de la Vall y el cultivo de regadío que tiene la Vall sea considerado el más desgraciado de España. Julià dijo que mientras el PP dice que no hay dinero regala solares en escuelas privadas y que el nuevo polifuncional lo regala también y encima paga 300.000 euros. En unas elecciones que se presentan movidas Jordi Julià sostuvo que “frente al PP que nos ha traído desgracia la apuesta para cambiar nuestro pueblo tiene que ser Compromís. Trabajo sincero, gente honrada y centenares de cargos públicos detrás sin ningún imputado. Frente a los partidos que llevan décadas en nuestro ayuntamiento y frente a los partidos-TV que no tienen propuestas para la Vall, que
se llaman nuevos y llevan a gente que ya estaba en política el milenio pasado, la alternativa es Compromís. Compromís será la sorpresa en estas elecciones y será clave para constituir un nuevo gobierno, plural y de izquierdas a nuestro ayuntamiento. Sin mayorías absolutas de nadie”.

CANDIDATURA DE COMPROMÍS PER LA VALL D’UIXÓ

1. Jordi Julià Garcia – Profesor de valenciano en la enseñanza secundaria.
2. Fernando Daròs Arnau – Químico. Director técnico en empresa de productos químicos.
3. Verónica Micó Tormo – Profesora de castellano en la enseñanza secundaria.
4. Mario López Martínez – Técnico en gestión administrativa. Administrativo en empresa.
5. Maria Fuster Panadés – Técnico administración y finanzas. Asesora laboral y jurídica.
6. Higi Daniel Garcés – Estudiando administración y dirección de empresas.
7. Mireia Marín Melchor – Doctora en química.
8. Natxo Marco Gómez – Ingeniero técnico en diseño industrial.
9. Núria Cabos i Millan – Profesora de biología en la enseñanza secundaria.
10. Rubén Sánchez Bonillo – Encargado de logística en empresa.
11. Anna Moreno – Técnico en gestión administrativa.
12. Marc Falcó Pérez – Graduado en Administración y dirección de empresas.
13. Esther Paulo Fuertes – Pedagoga. Coordina proyectos de inserción laboral.
14. Ramón Barrachina Abad – Profesor de educación física en la enseñanza secundaria.
15. Rosa Maria Astasio Cavero – Trabajadora social en la administración local.
16. Gabriel Gilabert Marcara – Profesor de Geografía e Historia en la enseñanza secundaria.
17. Ana Vasalo Sánchez – Técnico Superior en Industrias Alimentarias.
18. Ximo Beltran Martín – Profesor de secundaria y trabajador al mundo editorial.
19. Tomàs Omar Olmos y Corral – Licenciado en ADE. Responsable logística en gran fabricante de automóvil.
20. Gloria Clofent Martínez – Estudiante de 2º de Bachillerato.
21. Pasqual González Coronado – Profesor de informática en Ciclos Formativos.

Suplente 1: Vicent Cabos i Serra – Mestre de la enseñanza pública. Jubilado.
Suplente 2: Sara Badia i Melià – Licenciada en química.
Suplente 3: Luis Óscar García Soriano – Empresario y presidente de la asociación valenciana de salas de música.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *