Anar directament a les notícies
La Vall d'Uixó Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Vecina Octavi Ten Urbanisme 4 Dec 2014
Hay alguna posibilidad de plantar árboles y dignificar la calle Octavio Ten?
Daniel Economia 3 Dec 2014
- Fer un pla per a impulsar el turisme a la Vall d'Uixó, en especial a les Grutes de Sant Josep. Millorant l'espai turístic amb noves ofertes (culturals o d'altre tipus) i incrementant la publicitat del paratge per a fer-lo conèixer a més gent. - Reduir el preu de la entrada a les Grutes per als ciutadans empadronats a la Vall d'Uixó.
MJo afegiria també donar una informació més acurada i interessant sobre el paratge i el riu subterrani quan vas a visitar-lo. Dóna una imatge d'interés per la zona, de qualitat en el servei i... Mostra més el 4 Dec 2014 a les 12:00
Frank Matey Participació 5 Dec 2014
Creo que hay que crear un proyecto global de ayuntamiento ONLINE, o 2.0 . Un proyecto que informe a los vecinos, que permita a los vecinos comunicarse fácilmente con el ayuntamiento, trasladando inquietudes, peticiones vecinales, desperfectos en zonas públicas, ideas, etc.. En definitiva el pueblo necesita un ''Community Manager'' que lleve a buen puerto una estrategia de comunicación en RRSS. Y por que no crear una red social local.
FrankSe puede usar la aplicación libre: Democracia en red -> http://democraciaenred.org/ el 29 Dec 2014 a les 01:19
Frank Matey Economia 20 Nov 2014
Realizar un plan de migración a software libre del consistorio. El ahorro económico puede ser importante. Adjunto ''Dossier CENATIC: Impacto de la reutilización del software de fuentes abiertas en la Economía'' Extracto: ''Durante mucho tiempo, se ha hablado de los ahorros derivados del uso del software de fuentes abiertas (SFA) como una característica principal de estas tecnologías y como factor determinante a la hora de tener en cuenta su aplicación. Sin embargo, mediar o cuantificar los ahorros siempre ha sido algo complejo, más aún en el campo del las tecnologías de SFA. Hasta el momento diversas investigaciones han tratado de calcular el valor real que ha supuesto para la economía de la UE la adopción de software de código abierto, con resultados no concluyentes. El presente informe presenta un enfoque distinto, basado en datos recogidos de varias encuestas sobre reutilización de código y combinado con un conjunto de estimaciones macroeconómicas, se estima que... Mostra més
Frank Matey Educació 20 Nov 2014
Aprovechar las tecnologías libres para realizar una inmersión de nuestros mayores en el uso de las TICs. Adjunto proyecto de la universidad de Vigo en el cual podemos inspirarnos: http://ubuntu_pm.uvigo.es/ Saludos!
Verónica Medi Ambient 2 Dec 2014
? Promoure i ajudar a establir a nous agricultors en entorns rurals i les perifèries del poble. És un dels sectors on es pot generar treball. S´ha de promoure la recuperació de terres agrícoles, tan en el medi rural com, sobretot, a les afores del poble, a més de promoure els mercats d´aliments locals. Açò no sols ajuda a dinamitzar algunes zones, per desgràcia, abandonades i també és important per a reduir incendis i l´impacte en el transport.
Ferrer Urbanisme 4 Dec 2014
Quan l'explanada on es troba ara l'IES Honori Garcia quede lliure, convertir l'espai en una zona de concerts polifuncional. Un espai on també es puguen fer trobades, festes del poble, etc.
Ferrer Política 29 Nov 2014
Fer complir la Llei de Memòria Històrica i eliminar els escuts franquistes i la creu de la plaça de la Pau. Renovar la rotonda de la mateixa plaça. Homenatjar el País Valencià amb una estàtua de Jaume I a la mateixa rotonda, ja que es troba a tocar de la seua avinguda.
Rafa 29 Mar 2015
Revisión de los impuestos en la Vall considerablemente mas altos que en ciudades como Castellón o Valencia.
Daniel Llengua 3 Dec 2014
Impulsar la música i cultura en valencià. Promoure festivals i concerts de música en valencià i realitzar activitats en favor de la llengua entre els més menuts, a les escoles i al carrer.
Mostra més propostes
css.php