Anar directament a les notícies
La Vall d'Uixó Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Ferrer Política 29 Nov 2014
Fer complir la Llei de Memòria Històrica i eliminar els escuts franquistes i la creu de la plaça de la Pau. Renovar la rotonda de la mateixa plaça. Homenatjar el País Valencià amb una estàtua de Jaume I a la mateixa rotonda, ja que es troba a tocar de la seua avinguda.
Daniel Llengua 3 Dec 2014
Que el diari de l'ajuntament (Crònica) es redacte integrament en valencià. Tot açò extensible a totes les comunicacions de l'ajuntament, per a normalitzar l'ús de la llengüa.
Frank Matey Participació 5 Dec 2014
Creo que hay que crear un proyecto global de ayuntamiento ONLINE, o 2.0 . Un proyecto que informe a los vecinos, que permita a los vecinos comunicarse fácilmente con el ayuntamiento, trasladando inquietudes, peticiones vecinales, desperfectos en zonas públicas, ideas, etc.. En definitiva el pueblo necesita un ''Community Manager'' que lleve a buen puerto una estrategia de comunicación en RRSS. Y por que no crear una red social local.
FrankSe puede usar la aplicación libre: Democracia en red -> http://democraciaenred.org/ el 29 Dec 2014 a les 01:19
Ferrer Llengua 29 Nov 2014
Promoure una Carta Municipal per la Llengua, que ha de promoure l'ús del valencià com a llengua pròpia de la ciutat. A més, ha d'establir que la toponímia del poble ha de ser la tradicional, en valencià.
MEm consta que fa anys es va fer un estudi per recuperar els noms tradicionals dels carrers de La Vall però no es va portar a terme. Seria una manera de recuperar la nostra essència si en les... Mostra més el 4 Dec 2014 a les 12:07
Ferrer Cultura 4 Dec 2014
Recuperar i impulsar les històriques Fogueres de Sant Joan de la Vall, amb les fogueres i els sopars de carrer que s'han fet durant segles i que s'han perdut recentment.
Frank Matey Educació 20 Nov 2014
Realizar cursos de formación para que la gente empiece a entender la importancia del uso del Software libre en casa: más seguridad, gratuidad de la mayoría del software, no dependencia de licencias de software, etc. Esto conllevaría un ahorro económico por dos vías: ahorro en licencias (Windows, office, etc) y una mayor duración de la vida útil de nuestro equipo informático en casa. Además aumentaría la seguridad en la navegación por internet y de nuestros datos. Saludos!
Miquel Cultura 4 Feb 2015
Fer un concurs per intervenir el bou de la rotonda que tant ens indignifica com a poble i convertir-lo en un Bull-Parade a l'estil de: http://www.cowparade.com/
Daniel Economia 3 Dec 2014
- Fer un pla per a impulsar el turisme a la Vall d'Uixó, en especial a les Grutes de Sant Josep. Millorant l'espai turístic amb noves ofertes (culturals o d'altre tipus) i incrementant la publicitat del paratge per a fer-lo conèixer a més gent. - Reduir el preu de la entrada a les Grutes per als ciutadans empadronats a la Vall d'Uixó.
MJo afegiria també donar una informació més acurada i interessant sobre el paratge i el riu subterrani quan vas a visitar-lo. Dóna una imatge d'interés per la zona, de qualitat en el servei i... Mostra més el 4 Dec 2014 a les 12:00
Ferrer Educació 29 Nov 2014
Exigir la construcció del quart institut i convertir el Botànic Cavanilles en un centre especialitzat de Formació Professional.
Ferrer Llengua 29 Nov 2014
Promoure activitats i trobades culturals al carrer, sobretot de teatre i dança.
Mostra més propostes
css.php