Anar directament a les notícies
La Vall d'Uixó Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Verónica Medi Ambient 2 Dec 2014
? Promoure i ajudar a establir a nous agricultors en entorns rurals i les perifèries del poble. És un dels sectors on es pot generar treball. S´ha de promoure la recuperació de terres agrícoles, tan en el medi rural com, sobretot, a les afores del poble, a més de promoure els mercats d´aliments locals. Açò no sols ajuda a dinamitzar algunes zones, per desgràcia, abandonades i també és important per a reduir incendis i l´impacte en el transport.
Daniel Economia 3 Dec 2014
Pla multianual per a modernitzar l'enllumenat públic i canviar-lo a la tecnologia LED. Portaria un gran estalvi anual.
Daniel Economia 3 Dec 2014
- Fer un pla per a impulsar el turisme a la Vall d'Uixó, en especial a les Grutes de Sant Josep. Millorant l'espai turístic amb noves ofertes (culturals o d'altre tipus) i incrementant la publicitat del paratge per a fer-lo conèixer a més gent. - Reduir el preu de la entrada a les Grutes per als ciutadans empadronats a la Vall d'Uixó.
MJo afegiria també donar una informació més acurada i interessant sobre el paratge i el riu subterrani quan vas a visitar-lo. Dóna una imatge d'interés per la zona, de qualitat en el servei i... Mostra més el 4 Dec 2014 a les 12:00
Penyalba Participació 3 Dec 2014
Recuperar el Consell Municipal de l'Esport, eliminat pel Partit Popular.
Ferrer Llengua 29 Nov 2014
Promoure una Carta Municipal per la Llengua, que ha de promoure l'ús del valencià com a llengua pròpia de la ciutat. A més, ha d'establir que la toponímia del poble ha de ser la tradicional, en valencià.
MEm consta que fa anys es va fer un estudi per recuperar els noms tradicionals dels carrers de La Vall però no es va portar a terme. Seria una manera de recuperar la nostra essència si en les... Mostra més el 4 Dec 2014 a les 12:07
Ferrer Cultura 4 Dec 2014
Recuperar i impulsar les històriques Fogueres de Sant Joan de la Vall, amb les fogueres i els sopars de carrer que s'han fet durant segles i que s'han perdut recentment.
Ferrer Educació 29 Nov 2014
Exigir la construcció del quart institut i convertir el Botànic Cavanilles en un centre especialitzat de Formació Professional.
Maria Educació 21 Apr 2015
Que el Rosario Pérez no es faça d'una línia, en fan falta dos! I volem d'una vegada que l'Honori torne a ser un institut amb condicions.
Verónica Participació 2 Dec 2014
Crear noves reds de comunicació per a aumentar la participació ciutadana en les decissions. Cal activar i és positiu activar les reds de comunicació ciutadana de forma activa i estable per a que intervenguen en la estrategia ciutadana de la ciutat per a que aquesta es convertisca en un espai cohesionat i generador d´idees.
AnònimPropongo crear un canal de participación en Appgree el 4 Dec 2014 a les 13:52
FrankCompromís per València ya lo tiene... el 4 Dec 2014 a les 13:53
Ferrer Política 29 Nov 2014
Fer complir la Llei de Memòria Històrica i eliminar els escuts franquistes i la creu de la plaça de la Pau. Renovar la rotonda de la mateixa plaça. Homenatjar el País Valencià amb una estàtua de Jaume I a la mateixa rotonda, ja que es troba a tocar de la seua avinguda.
Mostra més propostes
css.php