Anar directament a les notícies
La Vall d'Uixó Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Verónica Participació 2 Dec 2014
Crear noves reds de comunicació per a aumentar la participació ciutadana en les decissions. Cal activar i és positiu activar les reds de comunicació ciutadana de forma activa i estable per a que intervenguen en la estrategia ciutadana de la ciutat per a que aquesta es convertisca en un espai cohesionat i generador d´idees.
AnònimPropongo crear un canal de participación en Appgree el 4 Dec 2014 a les 13:52
FrankCompromís per València ya lo tiene... el 4 Dec 2014 a les 13:53
Daniel Urbanisme 3 Dec 2014
Es podria fer a la zona Vixama (entre el Botànic i la Moleta) un gran espai verd, i dotar al poble d'una zona verda on poder passar el temps lliure i fer activitats esportives o culturals.
Rafa 29 Mar 2015
Revisión de los impuestos en la Vall considerablemente mas altos que en ciudades como Castellón o Valencia.
Frank Matey Economia 20 Nov 2014
Realizar un plan de migración a software libre del consistorio. El ahorro económico puede ser importante. Adjunto ''Dossier CENATIC: Impacto de la reutilización del software de fuentes abiertas en la Economía'' Extracto: ''Durante mucho tiempo, se ha hablado de los ahorros derivados del uso del software de fuentes abiertas (SFA) como una característica principal de estas tecnologías y como factor determinante a la hora de tener en cuenta su aplicación. Sin embargo, mediar o cuantificar los ahorros siempre ha sido algo complejo, más aún en el campo del las tecnologías de SFA. Hasta el momento diversas investigaciones han tratado de calcular el valor real que ha supuesto para la economía de la UE la adopción de software de código abierto, con resultados no concluyentes. El presente informe presenta un enfoque distinto, basado en datos recogidos de varias encuestas sobre reutilización de código y combinado con un conjunto de estimaciones macroeconómicas, se estima que... Mostra més
Ferrer 3 Dec 2014
Celebració institucional del 25 d'abril i el 9 d'Octubre per part de l'Ajuntament.
DanielEstaria be dedicar-li una estatua al Rei fundador, Jaume I. el 3 Dec 2014 a les 20:55
Daniel Economia 3 Dec 2014
- Fer un pla per a impulsar el turisme a la Vall d'Uixó, en especial a les Grutes de Sant Josep. Millorant l'espai turístic amb noves ofertes (culturals o d'altre tipus) i incrementant la publicitat del paratge per a fer-lo conèixer a més gent. - Reduir el preu de la entrada a les Grutes per als ciutadans empadronats a la Vall d'Uixó.
MJo afegiria també donar una informació més acurada i interessant sobre el paratge i el riu subterrani quan vas a visitar-lo. Dóna una imatge d'interés per la zona, de qualitat en el servei i... Mostra més el 4 Dec 2014 a les 12:00
Daniel Llengua 3 Dec 2014
Que el diari de l'ajuntament (Crònica) es redacte integrament en valencià. Tot açò extensible a totes les comunicacions de l'ajuntament, per a normalitzar l'ús de la llengüa.
Ferrer Urbanisme 3 Dec 2014
Contrucció d'un pàrking en condicions per a la pista d'atletisme. Acondicionar una via d'accés entre el barri del Roser i la pista d'atletisme.
Vecina Octavi Ten Urbanisme 4 Dec 2014
Hay alguna posibilidad de plantar árboles y dignificar la calle Octavio Ten?
Ferrer Llengua 29 Nov 2014
Promoure activitats i trobades culturals al carrer, sobretot de teatre i dança.
Mostra més propostes
css.php