Anar directament a les notícies
La Vall d'Uixó Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Frank Matey Participació 5 Dec 2014
Creo que hay que crear un proyecto global de ayuntamiento ONLINE, o 2.0 . Un proyecto que informe a los vecinos, que permita a los vecinos comunicarse fácilmente con el ayuntamiento, trasladando inquietudes, peticiones vecinales, desperfectos en zonas públicas, ideas, etc.. En definitiva el pueblo necesita un ''Community Manager'' que lleve a buen puerto una estrategia de comunicación en RRSS. Y por que no crear una red social local.
FrankSe puede usar la aplicación libre: Democracia en red -> http://democraciaenred.org/ el 29 Dec 2014 a les 01:19
Ferrer Urbanisme 4 Dec 2014
Quan l'explanada on es troba ara l'IES Honori Garcia quede lliure, convertir l'espai en una zona de concerts polifuncional. Un espai on també es puguen fer trobades, festes del poble, etc.
Ferrer Educació 29 Nov 2014
Exigir la construcció del quart institut i convertir el Botànic Cavanilles en un centre especialitzat de Formació Professional.
Ferrer 3 Dec 2014
Celebració institucional del 25 d'abril i el 9 d'Octubre per part de l'Ajuntament.
DanielEstaria be dedicar-li una estatua al Rei fundador, Jaume I. el 3 Dec 2014 a les 20:55
M Benestar 4 Dec 2014
Recuperar l'empresa municipal de recollida de fem i fer un pla adaptat a les necessitats concretes de La Vall que impliquen el manteniment i neteja dels parcs infantils, caques de gos, millora en la gestió i ús del reciclatge, etc. Així no dependriem d'empreses que només busquen guanyar diners en detriment, moltes vegades, de la qualitat del servei. Caldria també que aquesta empresa municipal estiguera ocupada al 100% per gent del poble, amb el perfil adient, i recuperada de l'atur. Crec que caldria tindre especial cura també per a ocupar als aturats de llarga durada.
Penyalba Participació 3 Dec 2014
Recuperar el Consell Municipal de l'Esport, eliminat pel Partit Popular.
Daniel Urbanisme 3 Dec 2014
Es podria fer a la zona Vixama (entre el Botànic i la Moleta) un gran espai verd, i dotar al poble d'una zona verda on poder passar el temps lliure i fer activitats esportives o culturals.
Ferrer Urbanisme 3 Dec 2014
Contrucció d'un pàrking en condicions per a la pista d'atletisme. Acondicionar una via d'accés entre el barri del Roser i la pista d'atletisme.
Daniel Economia 3 Dec 2014
Pla multianual per a modernitzar l'enllumenat públic i canviar-lo a la tecnologia LED. Portaria un gran estalvi anual.
Ferrer 3 Dec 2014
Renovar l'oferta museística de la Vall per a fer-la un referent comarcal i obrir el Museu Arqueològic al públic.
Mostra més propostes
css.php